Wat vinden anderen?

Bij GSM Schagen werken wij continue aan de verbetering van onze dienstverlening en daarom zijn we benieuwd hoe u uw bezoek aan GSM Schagen heeft ervaren. Laat uw mening hieronder achter zodat wij onze service kunnen verbeteren voor uw volgende bezoek. Het invullen van het formulier kost nog geen minuut en kan op uw smartphone, tablet of PC.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

GSM Schagen
Average rating:  
 16 reviews
by ron on GSM Schagen

zeer slecht zeggen te kunnen repareren blijkt achteraf niet te kunnen
allemaal slappe verhalen en excuses zou mijn geld terug krijgen 3x bellen langs geweest
maar krijg dus niets terug iedere keer beloven maar niets storten .

by Knol on GSM Schagen
Reparatie iPhone 5

Zeer snel en vakkundig geholpen .Vriendelijke mensen.

by joshua on GSM Schagen
Gewoon Goed!

Goede reparaties, gewoon tevreden

by Ron on GSM Schagen
Service

Ik werk zelf in een winkel dus werk precies op de openingstijden van Gsm schagen, maar even overlegt en werk gewoon bij me thuis bezorgt na het werk! ideaal. Nogmaals bedankt jongens!

by marieke on GSM Schagen
Uniek

ik was hier nooit eerder geweest ik heb een sony z3 waarvan de usb ingang kapot was overal gevraagd niemand kon deze maken omdat dit gesoldeerd moet worden uiteindelijk kwam ik bij gsm schagen en na een half uurtje deed mijn telefoon het weer en laadde weer goed op.

by Michiel on GSM Schagen
Snel geholpen

Mijn Samsung S6 scherm was gebarsten en had geen beeld meer en deed nix meer. Hun hebben toen mijn telefoon binnen een half uurtje gemaakt met een nieuw scherm en alles deed het weer! Supersnel gemaakt

by Marion on GSM Schagen
Super goede service

Mijn accu van i-pad was stuk, en is weer als nieuw nu. Het was wel wat druk in de zaak ( was op zaterdagmiddag) maar kon hem gewoon na sluitingstijd nog ophalen. Wat een service!!
Ook hebben ze een zaak in Heerhugowaard, die op zondag ook open is!! Waar ik super goed ben geholpen voor mijn samsung telefoon. Ze bieden zelfs de service om hem in Schagen op te halen omdat dat voor mij dichterbij is,TOP! Echt hele aardige mannen.

by Ilona on GSM Schagen
Snelle service

Binnen een half uur was mijn iphone 7 scherm gerepareerd, net als nieuw! zijn zeker mijn recensie waard.

by C Hoogewerf on GSM Schagen
Service

Top winkel, top personeel. Ze nemen alle tijd voor je en zijn kundig. Ik kan gen zeket aanraden.

by Yvonne on GSM Schagen
Zeer goed geholpen

Ik had vandaag met mijn stomme hoofd mijn simkaart verkeerd in mijn nieuwe Samsung S7 geplaatst (lees: zonder de kaarthouder...) Ik kreeg de kaart er met geen mogelijkheid meer zelf uit! Zwaar geïrriteerd door mijn eigen stommiteit ben ik naar GSM Schagen gelopen.
Daar werd ik binnen een half uur geholpen. Mijn simkaart kon er gelukkig zonder de telefoon verder te beschadigen verwijderd worden en op de juiste manier geplaatst worden. Dit kostte mij maar 20,- euro terwijl ik wachtte met een bakkie koffie in de hand! Echt geweldig, superblij:)

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»